Trouwfilms

Herbeleef jouw dag!

Op een bruiloft gebeurt er doorgaans een hoop tegelijkertijd. Formaliteiten, emoties, spontaniteiten, het ja-woord… Te veel om op te noemen.

Het is daarom geen overbodige luxe om die bijzondere momenten te laten vereeuwigen. Zodat je later kunt terugblikken op een belangrijke mijlpaal in je leven. Soep media kan je hierbij van dienst zijn.

"Op de dag zelf gaat er zoveel langs je heen."

"We hadden amper in de gaten dat er werd gefilmd."

Wat kunnen we verwachten?

Het filmen van een bruiloft door Soep media duurt doorgaans tussen de 3 en 10 uur. Er wordt dan vooral gefocust op authentieke momenten, reacties en emoties.

Vraag een offerte of kennismakingsgesprek aan via info@soepmedia.nl of via de contactpagina.

"Onze trouwvideo hebben we al duizend keer bekeken. We kunnen het iedereen aanbevelen!"

Onze trouwfilm

  • 1 videograaf
  • Highlight ceremoniefilm (3 à 4 min.), of:
  • Highlight trouwfilm (6 à 7 min.)
  • Videomontage
  • Kleurcorrectie
  • Digitale aanlevering of op usb

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

 Tijdens een bruiloft is videograaf Mick volledig gefocust op het zoeken naar unieke momenten. Er wordt gebruik van compacte professionele filmapparatuur, om zo onopvallend mogelijk rond te kunnen lopen. De mooiste momenten onstaan namelijk als mensen niet meteen door hebben dat er een camera in de buurt is.

Het grote verschil met andere videografen is dat Mick tijdens het filmen al rekening houdt met de montage. Je wilt immers een meeslepende video die je keer op keer kunt bekijken, en geen haastige videoclip die uit losse, inhoudloze beelden bestaat.

Jazeker, deze kennismaking is geheel vrijblijvend en kosteloos. In dit gesprek bespreken we jullie wensen. Ook nemen we praktische zaken door, zoals locatie, planning en welke bijzondere gasten absoluut gefilmd moeten worden.

Maak een kennismakingsgesprek via info@soepmedia.nl of via de contactpagina.

Jullie mogen zelf de muziekkeuze bepalen. Meestal wordt de muziek gekozen die ook bij de ceremonie wordt afgespeeld.

Wonderbaarlijk genoeg is dit de meest gestelde vraag van bruidsparen. Soep is de bijnaam van mijn familie. Mijn opa werd door zijn klasgenoten op de basisschool Piet Soep genoemd. Die naam is zijn hele leven blijven hangen.  In onze regio staan we sindsdien bekend als ‘de familie Soep’.

Dit is doorgaans binnen 8 weken, afhankelijk van hoe ver in het seizoen de bruiloft plaatsvindt. Videomontage is een nauwkeurig werkje. Opa Soep zei altijd: goed werk heeft tijd nodig.