Eventvideo

Wil jij het maximale uit jouw evenement halen?

Laat niet alleen de sfeer vastleggen, maar ook de emoties en bevlogenheid van je publiek.

Soep media is gespecialiseerd in het maken van bruisende aftermovies van events in binnen- en buitenland.

Medewerker werkzaam op tablet tijdens een online event

"Een eventvideo is strategisch inzetbaar voor communicatie, marketing en sales."

Zet jouw event in the spotlights:

Laat je gasten spreken

Een aftermovie is meer dan alleen mooie beelden. Door je bezoekers te interviewen kun je het thema van een event meer kracht geven. Dit zorgt voor herkenbaarheid en interesse bij de kijker.

Verrijk je presentatie

Wil je meer afwisseling en interactie tijdens een keynote presentatie? Dan zou je vooraf het evenement filmopnames kunnen laten maken op kantoor, of wellicht bij een klant op locatie. Op deze manier kun je in een korte tijd meer inzichten verschaffen aan je publiek.

Reportage

Sta je op een beurs? Dat is hét moment om je merk te laten stralen! Daarnaast zijn losse quotes van het interview vaak goede content om te delen op social media.


videograaf Mick is volledig gefocust op het vastleggen van unieke momenten.

videographer gearing up at a Dutch event with a outdoor location

Nog meer video-opties:

Aankondiging

Organiseer je een conferentie, beurs, personeelsuitje, seminar, trainingssessie of expo? Breng mensen met een korte promovideo op de hoogte van wat ze kunnen verwachten en overtuig jouw bezoekers om zich aan te melden.

Ondersteunende animaties

Mocht je een specifiek thema gelinkt hebben aan jouw evenement, dan is het wellicht een idee om de aftermovie meer vorm te geven met bewegende titels of animaties.

Ondertiteling

Wist je dat meer dan de helft van de kijkers videocontent bekijkt zonder geluid aan? Het is daarom aan te raden om je eventvideo te laten ondertitelen. Zo bereik je meer mensen bereiken en genereer je meer betrokkenheid.

F.A.Q.

Veelgestelde vragen over eventvideo's

 Tijdens een event is videograaf Mick volledig gefocust op het zoeken naar unieke momenten. Er wordt gebruik van compacte, professionele filmapparatuur, om zo onopvallend mogelijk rond te kunnen lopen. De mooiste momenten onstaan namelijk als mensen niet door hebben dat er een camera in de buurt is.

Het grote verschil met andere videografen is dat Mick tijdens het filmen al rekening houdt met de montage. Je wilt immers een pakkende video, en geen haastige videoclip die uit losse, inhoudloze beelden bestaat.

Jazeker, deze (online) kennismaking is geheel vrijblijvend en kosteloos. In dit gesprek bespreken we jullie wensen. Ook nemen we praktische zaken door, zoals locatie, programma en welke sprekers of gasten gefilmd moeten worden.

Maak een kennismakingsgesprek via info@soepmedia.nl of via de contactpagina.

Dit is uiteraard afhankelijk van de wensen en de lengte van het event. Bij een eendaags event is de video doorgaans binnen 7 werkdagen klaar. Je ontvangt uiteindelijk een downloadlink met daarin het videobestand.

Een groep bezoekers in de evenementenhal bij de RAI Amsterdam

Wat is er nog meer mogelijk?

  • Videopresentator
  • Voice-over
  • Ondertiteling
  • Geanimeerde graphics
  • Dronebeelden
  • Registratie toespraak

Wil je meer weten?
Neem gerust contact op!